myneva en Thorax werken samen aan verlichten administratiedruk in sociaal domein

Samen met myneva werkt Thorax aan verschillende projecten en bij diverse organisaties in het sociaal domein. Dat geldt onder andere voor diverse Veilig Thuis-organisaties (van Rotterdam tot Friesland en van Noord-Holland tot Zuid-Gelderland), maatschappelijk opvang, en jeugd- en opvoedhulp. Daar kan Thorax helpen met applicatiebeheer. Of een koppeling tussen enerzijds het ECD myneva en anderzijds AFAS of de verwijsindex realiseren.

Over myneva

myneva biedt softwareoplossingen voor vele gebieden van het maatschappelijk werk en heeft een lange geschiedenis binnen IT in sociale diensten.

myneva wordt gebruikt in de volgende sectoren:

  • Jeugdzorg
  • Opvang
  • Sociaal werk
  • GGZ
  • Veilig Thuis
  • Ouderenzorg

Dit levert het partnerschap op

Een koppeling van Thorax met het ECD myneva zorgt ervoor dat je administratieve zaken niet dubbel uitvoert. Wat in myneva wordt gevuld, komt automatisch in de verwijsindex of AFAS terecht. Andersom werkt het ook; informatie die in AFAS of de verwijsindex wordt gevuld, synchroniseert automatisch met myneva. Dit levert verlichting van de administratieve druk, tijdsbesparing en het vereenvoudigen van de werkzaamheden op.

Thorax kan ook applicatiebeheer bieden voor klanten die myneva gebruiken. Bij applicatiebeheer hoort het verhelpen van problemen of implementeren van wensen van gebruikers in myneva. Ook kunnen diverse overleggen bijgewoond en/of gecoördineerd worden, zoals bij het superuser / key-user overleg.

Ook geïnteresseerd in minder administratie en meer tijd voor je cliënt? Meer weten over de mogelijkheden bij jouw organisatie? We staan open voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op met Bertil Brandse, 033-4659115.

Of vul het contactformulier in, dan nemen we binnen een dag contact met je op.