Thorax is API-partner van Nedap Healthcare: cliëntvolginformatie uit ECD Ons voor beter inzicht

Thorax is (API-)partner van Nedap. Dit betekent onder andere dat Thorax gegevens van een organisatie die met het ECD Ons werkt, kan ophalen om meer inzicht te krijgen. We gaan daarvoor eerst met de organisatie om tafel. Daarbij stellen we de volgende vragen: Wat is er nodig? Wat is er al beschikbaar in Nedap Ons? En wat kunnen we toevoegen?

Bijvoorbeeld voor onze klant (een GGZ-organisatie in Amersfoort) die graag inzicht wil in hun cliëntvolginformatie. Door het realiseren van de koppeling met Ons kan Thorax specifieke gegevens ophalen. Deze worden omgezet in een aantal rapporten waarbij in één oogopslag de voortgang helder is, zoals over caseload behandelaars, uitstroom, verwijzers en kosten per zorgverzekeraar. Dit geldt ook als per 1-1-2022 het zorgprestatiemodel (ZPM) haar intrede doet.

Over Nedap Healthcare

Nedap Healthcare richt zich met softwareproducten op de zorgmarkt. Het ECD Ons is daar een voorbeeld van.

Ons wordt door meer dan 1000 zorginstellingen in Nederland gebruikt. De zorgmarkten waar Ons goed in vertegenwoordigd is, zijn:

  • Verpleging, verzorging en Thuiszorg (VVT)
  • Gehandicaptenzorg (GHZ )
  • Geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

Dit levert het partnerschap op

Het probleem dat deze koppeling oplost voor de klant / Ons-gebruiker, is dat deze koppeling van Thorax precies de accurate en passende set van gegevens ontsluit. Zoals cliënt(volg)informatie voor een beter beeld van de voortgang van zorgtrajecten voor zowel behandelaar als manager. Hiermee sluit de Ons-suite beter aan op het werkproces en wordt de tevredenheid over het werken met Ons vergroot.
Thorax kan voor Ons-gebruikers met deze koppeling op maat gemaakte rapporten leveren waarbij cliëntvolginformatie inzichtelijk wordt gemaakt.

Ook geïnteresseerd in minder administratie en meer tijd voor je cliënt? Meer weten over de mogelijkheden bij jouw organisatie? We staan open voor een vrijblijvend gesprek. Neem contact op met Monique van Hövell, vanhovell@thorax.nl of 06 – 25 34 70 05.

Of vul het contactformulier in, dan nemen we binnen een dag contact met je op.