De klant als kopman van 'ploeg' Thorax en Visma | Raet

De klant als kopman van ‘ploeg’ Thorax en Visma | Raet

Samenwerken is als fietsen. Samen navigeer je door een afwisselend landschap. Soms rijd je bij elkaar dan weer fiets je vooruit om je na een tijdje weer bij de groep te voegen. Elkaar vertrouwen en bij elkaar passen, kortom: partnerschap, is daarin heel belangrijk.

Geoliede ploeg

Zo werken Thorax en Visma | Raet nauw samen, als een geoliede wielerploeg. Niet alleen is dit kantoor, toevallig, rechtstreeks tegenover het onze gevestigd, ook de ambities komen overeen: beiden willen we professionals het werk makkelijker maken met minder administratieve lasten en betere aansluitende informatie. Verder lopen we beiden al jaren rond in het sociaal domein en helpen we veel gemeenschappelijke klanten. Dat is heel nuttig binnen onze samenwerking én voor de klanten die we op deze manier helpen om uit de wind te fietsen. Om maar in wielrentermen te blijven.

Twee werelden één

In een organisatie heb je, net als in een succesvolle wielerploeg, te maken met meerdere systemen. Om twee relevante systemen te noemen: het ECD en het HR-systeem. De systemen liggen dicht bij elkaar, maar het zijn tegelijkertijd twee verschillende werelden. Door samen te werken creëren we ruimte voor onze klanten tussen het HR-systeem en hun eigen ECD-systeem. Het feit dat deze twee met elkaar verbonden zijn maakt hun werk een stuk gemakkelijker.

Over klimmen en sprinten

Korte lijntjes, elkaar vinden waar nodig en de verbinding die we met elkaar hebben, maakt dat deze samenwerking soepel verloopt. Net zo soepel als het teamwork van een professionele wielerploeg: want waar de één goed is in het beklimmen van de berg, is de ander goed in sprinten. Het gaat erom dat je elkaar op het juiste tijdstip weet te vinden zodat je goed met elkaar op kunt rijden. Ook bij tegenwind.

De klant als onze kopman

Zoals je wellicht weet heb je in de wielerwereld altijd een kopman. De rest van het team is in dienst van deze kopman. Wij zien de klant als onze kopman. De samenwerking van Thorax en Visma | Raet houdt deze klanten uit de wind en laat ze vooraan finishen. Vragen? Bel ons.