Derde DeVirOp-bijeenkomst op 2 maart

Derde DeVirOp-bijeenkomst op 2 maart

We organiseren voor de derde keer onze bijeenkomst DeVirOp, voor iedereen die ‘iets heeft’ met de verwijsindex. Deze vindt dit jaar, als gevolg van de coronamaatregelen, online plaats. Aanwezig zijn gebruikers, beleidsmedewerkers, functioneel beheerders, regiobeheerders, managers en leveranciers. Zij gaan ervaringen en kennis met elkaar delen. Het idee is om, net als voorgaande jaren, ideeën en mogelijkheden uit te wisselen en elkaars standpunten en methoden te beluisteren. Het is immers belangrijk dat betrokkenen bij de verwijsindex met elkaar in gesprek blijven over ontwikkelingen en de toekomst.

Alle verwijsindexen aanwezig

Tijdens deze derde DeVirOp hoor je verschillende ervaringen uit verschillende regio’s. We nodigen je van harte uit om ook jouw praktijkervaringen en casussen te delen. Inmiddels hebben we ook, net als vorig jaar, van alle vier de verwijsindexen (MULTIsignaal, Zorg voor Jeugd, MO-platform en VIS2) aanmeldingen ontvangen. En hebben we al meer inschrijvingen dan vorig jaar, kortom: mis het niet!

De agenda van 2 maart ziet er als volgt uit:

09.30 – 09.45 “Digitale Inloop” & welkom

09.45 – 10.00 Nieuwtjes

10.00 – 10.45 Workshop 1: discussie a.d.h.v. stellingen (doel: elkaars standpunten, werkwijzen en ideeën delen)

10.45 – 10.50 Korte pauze

10.50 – 11.35 Terugkoppeling Workshop 2 kennisuitwisselingen en leren van elkaar (a.d.h.v. praktijkervaringen uit verschillende regio’s)

11.35 – 11.55 Terugkoppeling Workshop 2

11.55 – 12.00 Afsluiting

Meld je aan uiterlijk 22 februari aan

Mocht je je nog niet aangemeld hebben, doe dat dan uiterlijk 22 februari door een e-mail te sturen naar disco@thorax.nl. Ook collega’s of relaties zijn van harte welkom. Nog vragen? Dan horen we het graag. Op naar de derde DeVirOp!