Altijd op zoek naar het perfecte plaatje...

Altijd op zoek naar het perfecte plaatje…

Thorax groeit. Dat merken we niet alleen aan het toenemend aantal opdrachten en de nieuwe inschrijvingen op onze blogs. Maar ook aan de hoeveelheid werk die op ons af komt. En daarom zijn we op zoek naar een functioneel applicatiebeheerder in het sociaal domein. Eigenlijk zoeken we een soort tweede Tessa, je ziet haar op de foto. Hoe haar dag eruit ziet? ‘Ik werk met veel plezier bij Thorax omdat je veel vrijheid krijgt. Bijvoorbeeld om je tijd zelf in te delen. Maar ook om je dag flexibel in te richten. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en daarnaast vertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan. Dat ervaar ik als heel prettig’, aldus Tessa Disco, informatieanalist bij Thorax.

‘De taken zijn heel gevarieerd: je hebt veel verschillende contacten met organisaties in het sociaal domein. Soms gaat het om het uitzoeken van zaken, dan weer heb je meer een adviserende rol over bijvoorbeeld het werkproces. Wij zijn op zoek naar iemand die raakvlakken heeft met IT en/of een opleiding in de social work heeft gevolgd. Liefst geen schoolverlater, maar iemand met net wat meer ervaring. Zelf omschrijf ik mijn werk altijd als iemand die van beide kanten kennis heeft. En affiniteit natuurlijk. Ik zit tussen techneut en hulpverlener in, eigenlijk als een soort tussenschakel. Op dit moment zelfs letterlijk fysiek, omdat we veel via Teams werken. En dat met heel veel plezier. Mocht je even willen overleggen met me, bijvoorbeeld over de functie of de sfeer bij Thorax, bel me dan gerust. Je bereikt me op 033 4659115 of stuur me een e-mail op disco@thorax.nl.’

Word jij onze tweede Tessa?

Wil jij hulpverleners ondersteunen bij het gebruik van hun applicaties en koppelingen, zodat alles vlekkeloos verloopt? Heb jij ervaring binnen het sociaal domein en wil jij je kennis graag inzetten om het sociaal domein vooruit te helpen met behulp van passende IT-oplossingen? Dan is deze functie misschien iets voor jou!

De volledige vacaturetekst vind je hier.

Word jij mijn nieuwe collega?