Stephan Nagel vertrekt op 1 november 2014 bij THORAX
Stephan Nagel vertrekt op 1 november 2014 bij THORAX

Stephan Nagel: “Positiviteit richting Thorax zal blijven”

Het is inmiddels ruim zeven jaar geleden dat ik aan boord kwam bij de Thorax-familie. Op 18 september 2009 zette ik, jong en ambitieus (en nog een beetje bleu) als ik was, mijn eerste stappen als medewerker van Thorax op het pand aan de Spacelab in Amersfoort.

In zeven jaar tijd heb ik veel bij en met Thorax meegemaakt. Ik kan wel zeggen dat er een flinke transitie -om even een beetje in actuele termen te blijven- heeft plaatsgevonden de afgelopen jaren. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat op 2014, ondanks mijn vertrek, uiteindelijk met een positief gevoel door Thorax op kan worden teruggekeken. Misschien nog wel belangrijker is dat Thorax ook klaar is om de tanden in 2015 te zetten. Het is alles behalve een zinkend schip dat ik verlaat.

De afgelopen weken hebben voor mij met name in het teken gestaan van werkoverdracht. Het was ‘A Trip Down Memory Lane’, ofwel een reis door het geheugen en mijn opgebouwde historie bij Thorax. Het leverde mooie herinneringen op, maar ook gedachtes in de categorie “Dat had ik met de kennis van nu toen anders aangepakt”, al kijk je achteraf een koe…

Over het algemeen overheerst echter een heel blij en positief gevoel als ik terugdenk aan mijn periode bij Thorax. Het persoonlijke aspect, dat sinds een paar jaar terugkomt in de payoff van Thorax (maakt informatie persoonlijk), heb ik ervaren als een enorm pluspunt. Zowel als lid van de familie, maar ook naar buiten toe. In zo’n periode van zeven jaar, waarin je je collega’s meer ziet dan je eigen vrouw, kan het ook niet anders dan dat je lief en leed met elkaar deelt. Zo deelde Thorax in blijde privé-gebeurtenissen, zoals mijn huwelijk met Charlotte en de geboorte van onze dochter.

Vandaag komt er, in ieder geval voorlopig, een einde aan een periode bij Thorax die ik nooit zal vergeten. De positiviteit richting Thorax zal echter blijven. Zeker voorlopig, maar misschien wel voor altijd.

Voor nu wil ik in ieder geval iedereen bedanken voor de leuke projecten, de interessante casussen, de amusante gesprekken, de onvergetelijke lunches, de hilarische grappen, de net zo hilarische net-niet grappen, de prettige samenwerking en in zijn algemeenheid: de mooie jaren.

Het ga jullie goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.