Download ons whitepaper met 5 tips rondom systemenkoppeling

Download ons whitepaper met 5 tips rondom systemen aan elkaar koppelen

Waarom zou je systemen aan elkaar willen koppelen? Dat kunnen we het beste uitleggen aan de hand van een aantal voorbeelden die je waarschijnlijk bekend voorkomen. Want ken je dat verhaal? Van die medewerker die uit dienst ging, maar waarvan de bevoegdheden niet op tijd werden ingetrokken? En hij dús nog bij allerlei gevoelige cliëntdata kon? Of van die hulpverlener die heel graag meer tijd aan zijn cliënten wilde besteden, maar in plaats daarvan bezig was dezelfde gegevens in meerdere systemen in te typen? Of van die organisatie die de veiligheid van hun cyberomgeving nog altijd niet op orde had?

Dat overkomt jouw organisatie niet, toch?

Het zijn geen verhalen die op zich staan, want dit soort zaken kunnen nog weleens bij iemand op zijn bureau blijven liggen vanwege de al aanwezige werkdruk. En dat met alle mogelijke gevolgen van dien. Dát zijn de berichten die je in de media terugziet. De berichten waarvan je denkt dat het jouw organisatie niet overkomt…

Download ons whitepaper

Hierom (en om tal van andere voorbeelden die we je kunnen geven) wil je systemen aan elkaar koppelen. Je leest er alles over in ons whitepaper dat je hier kunt downloaden.