Webinar ‘Succes met de verwijsindex’ bij Thorax

Webinar ‘Succes met de verwijsindex’ op 16 juni van 10.00 tot 10.45 uur

De verwijsindex geeft professionals inzicht in wie er betrokken zijn bij jeugdigen en hun gezin, zodat al in een vroeg stadium zinvolle samenwerking kan worden opgezocht. Wil je ook horen hoe verschillende organisaties op een succesvolle manier omgaan met de verwijsindex? En wat voor hen de toegevoegde waarde is?

Neem dan deel aan ons webinar op 16 juni aanstaande. Je ontmoet er andere professionals zoals beleidsmedewerkers, hulpverleners en managers.

Tips en tops over de verwijsindex

Ook hoor je tips en tops en leer je bijvoorbeeld hoe je de implementatie ervan op de werkvloer praktisch vormgeeft. Maar ook zaken als hoe je meer aandacht kunt vragen binnen je organisatie om het gebruik van de verwijsindex samen tot een succes te maken, komen aan bod. Je hoort stellingen en ervaringen van anderen, er is volop ruimte om je eigen mening te geven en we bespreken de meest actuele ontwikkelingen rondom de verwijsindex. Kortom, in slechts 45 minuten ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Thorax: náást de hulpverlener

Dit gratis webinar wordt gefaciliteerd en begeleid door Thorax, maar is nadrukkelijk géén Thorax-verhaal. Het gaat juist om de succesverhalen van hen die met de verwijsindex werken. Wij staan vooral naast de hulpverlener en helpen organisaties in het sociaal domein op het snijvlak van werkproces en IT-toepassingen. De verwijsindex is daarbij een veel gebruikt instrument bij organisaties in het sociaal domein.

Schrijf je snel nog even in

Meld je hier middels ons contactformulier aan (o.v.v. webinar) voor een inspirerende sessie waarin je kennis opdoet, aan je netwerk bouwt en meer leert om je vak nóg beter uit te kunnen oefenen. We kijken uit naar je komst.