Word jij onze nieuwe sales collega met een sociaal hart?

Word jij onze nieuwe sales collega met een sociaal hart?

Je wilt graag nauw, maar zelfstandig, met anderen samenwerken, onderdeel van een hecht team zijn en je draagt een warm hart toe aan het sociaal domein. Dat zijn zo ongeveer de kernwoorden als je bij Thorax aan de slag wilt als onze nieuwe Sales collega in het Sociaal Domein.

Dit zijn we

Vanuit Thorax werken we samen met organisaties in het sociaal domein. Onze drijfveer is helder: het helpen van de hulpverlener. En we zijn ervan overtuigd dat we meer organisaties kunnen helpen: daarom zoeken we iemand die ons helpt deze organisaties te vinden én hen te overtuigen dat we hen kunnen helpen.

Dit zoeken we

Wij zijn op zoek naar een sales collega die wil werken in een betrokken team van een specialistisch adviesbureau. Je bent iemand die de eerste stap in contact leggen met nieuwe organisaties leuk en uitdagend vindt. Je hebt (sales) ervaring binnen het sociaal domein. Je hebt geen ‘glad verhaal’, maar je snapt waar de behoeften van onze potentiële klanten liggen en kunt uitleggen dat Thorax hen daarbij kan ondersteunen. Ben jij toe aan een nieuwe stap én loop je wel warm voor een organisatie met een sociaal hart? Bekijk dan de volledige vacaturetekst.

De collega’s: enthousiast, open en betrokken

Benieuwd naar je eventueel toekomstige collega’s? Ontmoet dan alvast Dianne die beschrijft hoe alles mooi samenviel nadat ze bij Thorax startte. Of lees het verhaal van functioneel beheerder Rieky, die ooit als maatschappelijk werker bij een zorginstelling haar loopbaan begon.

Bij Thorax zijn we (bijna) altijd op zoek naar talent om ons gevarieerde team van professionals, die met één been in het sociaal domein en één been in de IT staan, te komen versterken. Sluiten onze werkzaamheden bij jou aan en denk je dat wij jouw expertise goed kunnen gebruiken? Meld je dan. Dan maken we er samen wat moois van!